" /> The Art of Sankalpa -A Divine Ritual – STRESSRESILIENT
The Art of Sankalpa -A Divine Ritual

The Art of Sankalpa -A Divine Ritual

Workshop

Sankalpa är en yogisk tradition som erbjuder ett uppfriskande alternativ till nyårslöftet.

Nyårslöften misslyckas ofta eftersom de utgår från antagandet att den du är inte är tillräckligt bra och förstärker den felaktiga tron att din lycka beror på att du skaffar dig det du vill ha. Sankalpa å andra sidan uppmuntrar oss att gräva djupare i våra önskningar för att förstå vår sanna natur och våra mest innerliga önskningar.

En sankalpa-övning utgår från den radikala idén att du redan är den du behöver vara för att uppfylla ditt livs “dharma”. Allt du behöver göra är att fokusera ditt sinne, ansluta till dina mest innerliga önskningar och kanalisera den gudomliga energin inom dig.

Något riktigt spännande med Sankalpa är hur väl den harmoniserar med den senaste beteendevetenskapen om målsträvan. I denna workshop, ledd av mig, Ashley, kommer du att lära dig att använda Sankalpas ritualer tillsammans med verktyg som bygger på den senaste forskningen om målsträvan. Resultaten kommer inte bara att hjälpa dig att nå dina mål, det kommer att ge dig en större känsla av syfte och tillfredsställelse med livet.

Detaljer om Workshopen:

Detta är en tvådelad workshop. Under den första sessionen efter några korta, skonsamma yogaövningar kommer du att lära dig Sankalpa-ritualen och använda verktyg baserade på den senaste forskningen inom målsträvan för att sätta en specifik intention att arbeta med under loppet av 30 dagar. OBS, en del av Sankalpa-ritualen är ett åtagande att spendera 15 minuter om dagen för att stödja din intention.

I den andra sessionen avslutar vi Sankalpa-ritualen efter några korta, mjuka yogaövningar och reflekterar över våra erfarenheter och lärdomar angående våra mest innerliga önskningar.

Intresserad? Maila ashley@stressresilient.se