" /> Mammacirklar – STRESSRESILIENT
Mammacirklar

Mammacirklar

Du och din bebis tillsammans med andra
Yoga, återhämtning & gemenskap

Att bli mamma är en av de största övergångar vi som kvinnor kan gå igenom i våra liv. Att anpassa sig till de fysiska, känslomässiga och sociala förändringar som följer med att skaffa barn kan vara överväldigande och det är inte helt ovanligt att känna sig lite ensam i sin upplevelse. 

Våra mama/babycirklar är en lugn, öppen och välkomnande plats för dig att lära känna din kropp, ditt sinne och din lilla när ditt liv utvecklas till att rymma en helt ny människa.

NÄR: Torsdagar 10.00 – 11.45
(6 tillfällen)
VAR: Litsvägen 31, Östersund (Studieförbundet Vuxenskola)

VEM: Du som är mamma tillsammans med din bebis 2-8 månader vid kursstart.
PRIS: 1800krAnmäl dig här!

Prel. startdatum höst 2022:

v36 & v44

(mer kursinformation nedan)


Loading

När du anmäler dig får du ett mejl med information om betalning mm. Du bekräftar din plats sen när du betalar.

Det bästa med Mamma Baby Cirkel var att få komma iväg och träffa andra mammor med barn i samma ålder. Fokusera på både mental och fysisk hälsa! Förutom att jag fick bra övningar efter en graviditet, fick jag känslan att jag går igenom samma saker som många andra men att det också är så olika hur mammalivet känns och blir.”
– Erika och Lea (5 månader)

Hur kursen ser ut:

Varje torsdag vid 6 tillfällen möts vi i Studiefurbundet Vuxenskolans lokal på Litsvägen 31. Vi börjar med en anpassad yogaklass för både mamma och bebis, följt av en cirkel där vi kan dela och lyssna på varandras erfarenheter, ledd av Ashley som är professionell coach, yogalärare och tvåbarnsmamma.

Vi kommer att hålla en flexibel struktur under tillfällena så att du kan anpassa det efter ditt barns behov i stunden. Cirkeln rekommenderas till mammor med barn som är 2-8 månader vid kursens start.

Du kanske känner en osäkerhet om mamma/babycirkel är något för dig och din bebis. Kanske du är orolig att din bebis kommer vara missnöjd, skrika mycket, att du kommer vara så distraherad att du kommer inte få någonting ut av detta. Min erfarenhet är att den nya, lugnande miljön fångar de smås intressen och jag har aldrig varit med om att en bebis varit missnöjd under hela passet. Känner du fortfarande tveksam är du välkommen att bolla med mig! Ashley – 0763205075, ashley@stressresilient.se

Tema för träffarna:

Vecka 1 – Yoga: Bäcken, Cirkel: Förväntningar

Vecka 2 – Yoga: Rygg, Cirkel: Förändring

Vecka 3 – Yoga: Bröstöppnare, Cirkel: Värderingar

Vecka 4 – Yoga: Ben, Cirkel: Jämställdhet och gränser

Vecka 5 – Yoga: Breath Work, Cirkel: Trötthet, oro och tidsbrist

Vecka 6 – Yoga: Massage, Cirkel: Självkänsla och Self-compassion