" /> Vår starka familj KURS – STRESSRESILIENT
Vår starka familj KURS

Vår starka familj KURS

En digital kurs för dig som förälder med barn 0 – 18

Nu är värmen här, sommaren närmar sig och ny kursstart är också på gång! Passa på att rusta dig inför sommarlovet med nya verktyg och strategier för att kunna njuta av ledigheten med mindre onödiga tjafs och bråk. Nu är det dags för kursen Vår starka familj – förbättra din kommunikation och din självkänsla.

NÄR: Onsdagar 9/6, 16/6 23/6 kl 19.00 – 20.30
VAR: Zoom
PRIS: 490kr

DU FÅR: 3 digitala träffar. Digitalt material att jobba vidare med mellan träffarna. Under träffarna varvar vi teori och praktiska moment där du får testa verktygen och resonera gemensamt med andra deltagare.

Kursen ges i samarbete med Studieförbundet Vuxenskola

Detta är en kurs som stärker dig i din roll som ledare i din familj. Målet med kursen är att lära sig nya verktyg, strategier och förhållningssätt som hjälper dig skapa konstruktiva och öppna dialoger inom din familj.

Vi använder en beprövad beteendevetenskaplig metod för att förstå vad det är som triggar dig (och andra) att gå i ”försvars-läge” och hur du kan hjälpa dig själv/andra i familjen att dra i nödbromsen och stanna kvar i ”samarbetar-läge”.

Du lär dig verktyg för att kunna ta upp och lösa återkommande konflikter i lugn och ro.

Du får chans att förbättra viktiga kommunikationsfärdigheter genom att öva på att lyssna, ge och få feedback.

Reflektionsövningar ger dig inblick i hur du kan stärka din egen självkänsla och hjälpa andra i familjen att hitta sin. Och hur det i sig kan påverka kommunikationen på ett positivt sätt.

Som en skicklig ledare och kommunicerare kan du välja att lägga fokus och energi på det som är viktig för dig och din familj. Belöningen är mer tid och ork till det som förstärker familjeanknytning och att mindre tid och energi stjäls av frustrerande bråk och tjafs.